9.11.2012

Ei tähän nenään


Olen vuosien aikana monesti lukenut tai kuullut sanottavan, että klassinen Davidoffin miesten tuoksu Cool Water sopisi myös naisille. Poikaystävälläni on tämä ja täytyypä sanoa, ettei se mun makuuni oikein miehelläkään toimi, saati naisella. Pakkohan sitä meinaan oli kokeilla ja nyt kärsin tästä haisevasta käsivarrestani :) (suihku kutsuu..) Ei muotoutunut ainakaan mun iholla hyväksi, päinvastoin - jopa poikaystävä totesi että "hyi olkoon, ei todellakaan".

Onko joku muu kokeillut tai kuuluuko jopa jonkun vakkarikäyttöön?

translation // what ever they might say, this doesn't work on me

5 kommenttia:

 1. Enpä oo kuullu koko tuoksusta saatika kokeillut!

  VastaaPoista
 2. en ole koskaan kuullu enkä kokeillu

  VastaaPoista
 3. Cool Waterhan on käsittääkseni melkoinen klassikko ja tästä on naistenkin versio (ja miljoona muuta...) (: Itse en ole ainakaan vielä päässyt tätä haistelemaan, mutta mitä nyt olen ihmisten mielipiteitä netistä lukenut, niin monien naistenkin mielestä tämä miesten versio on parempi. Eli miten huono se naisten versio sitten lienee jos tämäkään ei toimi :D En kyllä usko että on omaankaan nenuun mitenkään kiva, en nimittäin vesituoksuista yhtään tykkää. Jääköön siis sinne 90-luvulle vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä oli myös naisten versio, mutta tosiaan tästä miesten versiosta aina hehkutetaan - viimeksi muuten uusimmassa Trendi - lehdessä! :) Mä en kans oo ollenkaan vesituoksujen ystävä, siksi en varmaan tästä miehelläkään pidä :/

   Poista
 4. Itselläni on päiväkäytössä saman tuoksun sisartuoksu, eli juurikin se naisten versio. Aluksi se oli vaan ihan kiva, mutta käytön myötä siihen on tavallaan tutustunut ja nyt se tuntuukin ihan täydelliseltä. :)

  VastaaPoista