11.11.2012

Uutta kirjahyllyssä

Mä tykkään hirveästi kauneus- ja muotikirjoista, enemmän tietty ensin mainituista. Voisin joskus esitellä kaikki kirjani, mutta laitan tähän nyt muutamat viimeksi kokoelmiin saapuneet.. Rachel Zoe - Style A To Zoe
Katie Reynolds - Style Me Vintage
 Emily Schuman - Cupcakes And Cashmere
Lauren Conrad - Beauty


Olen vuosien ajan seurannut Rachel Zoe'ta lehdistä & netistä ja nyt taisin katsoa kaikki jaksot hänestä kertovasta tosi-tv - sarjasta, joka tuli AVA:lta. Harmi, että se loppui :/ Olisiko ohjelman suomenkielinen nimi ollut ihan vain Stylisti Rachel Zoe tms..? Joka tapauksessa oli aika tuuri, että äitini oli löytänyt tämän kirjan jostain kirpparilta ja vaivaiseen 3€ hintaan! Ihana mammani sitten osti ja pisti tämän minulle postitse kotiin, jee :) Kirja oli tosi hyväkuntoinen ja sopivasti vielä päällystettykin.

Kirja sisältää tottakai paljon tarinoita Rachelin julkkisasiakkaista, paljon juttua muodista ja itsensä stailaamisesta sekä pienehkön osion meikkauksesta ja hiuksista. Valokuvista huomaa, että kirja on jo vähän vanha ja tehty aika Rachelin (julkisuus)uran alussa. Ihan kiva lisä kuitenkin kirjahyllyyn :)


Style Me Vintage on muuten myös äidiltäni saatu..! Taitaa tuntea tyttärensä jo liian hyvin. Kirjassa on tutoriaali-jutut 1920 - 1980 - lukujen meikkityyleistä sekä vinkkejä silmien rajauksista, irtoripsistä, manikyyreistä ja kulmien ehostamisesta. Vähän vintage - henkeen tietenkin :) Kuvat ovat selkeitä ja kauniita. 


Cupcakes And Cashmere on yhden lempibloggaajani, amerikkalaisen Emily Schumanin esikoisteos. Aika pitkälle voi päästä bloggaamalla! Emilyn blogi kulkee tietysti samalla nimellä. 

Kirja käsittelee Emilyn lempeällä otteella muotia, vaatteita, kodin sisustusta, ruoanlaittoa / leivontaa sekä kauneutta - täysin samoja aiheita kuin hänen bloginsakin. Kuvat ovat kauniita ja teksti hyvin kirjoitettua. Ehkä vähän enemmän olisin kaivannut Emilystä itsestään kuvia, esim. blogissa on tosi paljon asukuvia (toki niitä voi katsella sitten sieltä..). Hyvä kirja, en pettynyt. Visuaalisesti tosi kaunis!


Lauren Conradin Beauty - kirja on paksu ja monipuolinen, mutta silti vähän pettymys. Tykkään tosi paljon Laurenin Style - kirjasta, mutta tämä ei yltänyt ihan sinne asti. En tiedä miksi, ehkä se että tässä on aika laimeat kuvat (pelkkää valkoista taustaa, aika värittömiä) ja Laurenia itseään ei ole kovin paljoa. Hius - jutut taisivat olla ne kiinnostavimmat.

translation // some new books for my collections. i really like cupcakes and cashmere by emily schuman and that style me vintage - book.

4 kommenttia:

 1. Itsellä ei löydy yhtään muotikirjaa hyllystä, mutta olen harkinnut tilaavani jonkun lauren conradin kirjan.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, löytyykö tota beauty:ä suomennettuna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä, mutta eiköhän sekin jossain vaiheessa ilmesty :) Tosin mielestäni Stylen suomenkielisen version tuleminen kesti aika kauan, ehkä tää tulee markkinoille nopeammin. Olisin kyllä voinut tämän sulle myydä edullisemmalla kuin kaupasta uutena, mutta tää on tosiaan englanniksi :)

   Poista