13.12.2012

Inglot Brow Powder 561

No nyt löysi blondi sopivan kulmavärin.

Ostin viime sunnuntaina Inglotista puuterimaisen kulmavärin, yksinkertaisesti Brow Powderin sävyssä 561. Pitkältä kokonimeltään tämä on Freedom System Round Brow Powder Refill eli tämä kootaan palettiin. Itse en alkanut nyt palettipuuhiin ja olin muutenkin pihi, joten ostin tämän tässä muovi"kuoressaan". Kun en kanna meikkejä mukanani, niin on ihan sama missä ne ovat tuolla meikkilaatikossa :)


Sävy on juuri sopivan harmaa ja tarpeeksi vaalea, mutta silti kulmissani toimiva. Ongelmana onkin ollut löytää neutraalin värinen sävy kulmille, ainakin Lumenen ja Rimmelin blondien kulmakynät on aivan liian lämpimän sävyisiä. Tämä edustaa varmaan täydellisesti taupea sävyä: vaaleanruskea meets harmaa täydellisessä suhteessa.

Liikkeessä tämä maksoi 6€ ja nettikaupassa 4,50€.

translation // perfect brow color for cool blondes

12 kommenttia:

 1. Kappas. Joskus kauan sitten kyselin Inglotilta, onko heillä kulmavärejä nappeina, mutta silloin vastasivat, että ei ole, käytä luomivärejä. Nykyään näköjään siis on. Ei nyt ole akuuttia tarvetta, mutta olipa hyvä tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne on joku suht uutuus :) Nyt ainakin Jumbon liikkeessä oli about 5(?) sävyä ja netissä näyttäis olevan montakin.

   Poista
 2. Kulmanapit tulivat yllätyksenä myös tänne, hyvä tietää!

  Ja vooot, ovatko verkkokaupassa nuo tuotteet noin "paljon" edullisempia kuin liikkeessä o_o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Yllätyin kans, kun kattoin tätä juttua varten nettikauppaa :o

   Poista
 3. Pitänee kotiuttaa tuo kyllä, kun se lumene on ihan ok, mutta ei kumminkaan, mutta kun en ole parempaakaan jaksanut etsiä :( tosin minulla on muutenkin tukka katastrofi menossa, valko harmaa keltainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuulostaa mielenkiintoiselta! ;)

   Poista
  2. no ei mitään sen järkympää kun yliaikaa hopeashamppoolla, ja latvan kusinen sävy ei taitu kokonaan pois, mutta tyvessä alaa olla valkoinen ja osa on jo harmaata, kai se on vaan tehtävä joku purku vielä että saa edes vähän lämpöä vielä pois :D

   Poista
  3. Ittellä on kans välillä tumma tyvikasvu, valkoinen tai lievan kellertävä 1-3cm pätkä ja sit vaaleansini-hopeinen latva. Jes!

   Poista
  4. no eipä paljon kannata ainakaan yhtä tuoteta tilailla nettikaupasta yhdelle napille tulee yli neljä euroa postimaksuja en tilannut.

   Poista
  5. voi mikä tuuri kaveri on just Jumbossa, ja se tuo mulle tuon :)

   Poista
 4. Mulla on tuosta sävy 568 ja olen tykkäillyt :) Taitaa olla sävyltää hiukan ruskeampi kuin tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli varmaan just se toinen mitä katselin, mutta aattelin et jos onkin liian lämmin niin sitten harmittaa.. Onneksi ostin tämän, on just passeli :) Ja se poskipuna on muuten kans aivan ihana!

   Poista