22.12.2012

Joulun ja talven kynsiä

Tällä viikolla oon tehnyt aikamoisen nipun talvisia ja jouluisia kynsiä. Jes, lempipuuhaani! On ihana suunnitella asiakkaan kanssa kynsiä ja sovitella erilaisia värejä, tarroja, leimoja ja glittereitä yhteen.


Ensimmäisenä talviset akryylikynnet. Kärjessä vaaleansininen akryyli, hologrammisia tähtiä sekä lumihiutaleet Konadin m59 - laatasta. Tuo laatta on kyllä ollut tehokäytössä tällä viikolla! Sillä tuli tehtyä myös kahdet rusettikynnet, laitan nekin myöhemmin näytille.


Hopeiset geelikynnet, jotka menevät hyvin jouluun ja uuteen vuoteen. Näissä ei ole muita kuin hopeista hilemixiä yhdestä rakkaasta purkistani.. Mixissä on erikokoista hopeahilettä valmiiksi sekaisin.Tänään tein nämä mahtikynnet. Ihan sairaan siistit! Pohjalla musta geeli ja kärjessä vaaleanpunaista/vaaleanlilaa glittermixiä. Ehkä täydellisimmät kynnet uuteen vuoteen :)


Yhdet aika jouluisetkin kynnet tuli tehtyä tänään (kolmet kynnet samana työpäivänä - tuntuu viilauskäden hartiassa!). Näissä geelikynsissä on kahta erikokoista punaista glitteriä.

translation // i made all these nails this week. love this job!!

14 kommenttia:

 1. Aivan upeita kynsiä taas! :)

  Omat suosikkini ovat nuo hopeiset glitterit tai sitten nuo musta-liilat glittermixit, jotka ovat kauniit kuin koru. Tuollaiset olisivat niin ihanat uudeksi vuodeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)) Musta-lilat taitaa olla munkin suosikkini, ne on niin makeat..! Kimaltavat ja aika rockit ;)

   Poista
 2. Ei vitsi, osasin nyt vasta yhdistää sut mun luokkakaveriin, joka ilmeisesti tekee työssäoppimista sun työpaikalla :DDD

  VastaaPoista
 3. Noi kolmannet on ihan mielettömät, just sun näköset :D!! Ihanaa joulua sinulle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ei (ainakaan tällä kertaa :P) valitettavasti tullut itselle, mutta aivan superihanat :))

   Poista
 4. Mistähän tuota lilaa glitteriä saisi ostettua? Upean näköistä! Itsellä tosin luonnonkynnet, mutta voihan sitä sekoittaa vaikka lakan joukkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uskoisin että ihan hyvin voi vaikka ripotella märän (mustan) lakan päälle ja kuivuttuaan laittaa kirkasta lakkaa päälle. Esimerkiks :) OStin sen MiMax - verkkokaupasta (http://www.mimax.fi/).

   Poista
  2. Kiitos! Hitsit, ovat juuri jäämässä lomalle enkä löydä noita samoja tuolta. Muistatko millä nimellä ne oli? Metallinhohtaiset helmenpuolikkaat? Ripoteltava glitter? Eivät ainakaan kaupan kuvissa näytä samalta tuottelta kuin tuossa kynsikuvassa. -sh-

   Poista
  3. http://www.mimax.fi/mixhile-p-4759.html

   Mix-Hile II pitäisi olla kyseessä :)

   Poista
 5. No nyt sain vihdoin noita hileitä ja kokeilin eilen hopeisia. Pieni pettymys oli, kun mun purkissa ei ole juurikaan noit isoja hileitä, vaan ihan pientä + "normikokoista" eli samoja, mitä monien lakkojenkin joukossa on. Kynnet on nyt suht lyhyet ja roiskasin hileet vähän turhan suurpiirteisesti, koska ne menivät koko kynnelle vaikka tarkoitus oli laittaa vain tyveen viistosti. Miten/ millä ripottelet nuo? Kiva yllätys oli, että pikakuivattaja pitää ainakin nuo pienemmät hileet kurissa :) -sh-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakennekynsiin laitan hileet tahmean geelikerroksen päälle pienellä siveltimellä töpötellen, "tyvilakkauksia" tehdessä oon vain töpötellyt lakkasiveltimen kärjellä. Mutta jonkinlainen sivellin on siis ehdoton työväline :)

   Poista
 6. Märkää luonnonkynsissä olevaa lakkaa ei uskalla kauheasti töpötellä siveltimellä, ellei sitten ole tosi tarkka ja osu vain hileisiin. Mutta ehkä jos laittaa paljon hilettä ja kärjellä töpöttelee, niin onnistuu. Kostutatko siveltimen esim. vedellä, jotta hileet tarttuvat siihen, kun otat niitä purkista? -sh-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tosiaan olla aika tarkka :) En kostuta, yleensä tahmee geeliä menee vähän siveltimeen, jolloin hileet/glitter tarttuu siihen tosi hyvin. Siveltimeni on aika "muodostaan hajonnut" eli ei mikään tiivis ja hyväkuntoinen :D Mutta siksi se toimiikin..!

   Poista