3.12.2012

Uusi La Femme ja päivän silmät

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa uuden halpispalettini. Kyseessä on Tokmannilta löytynyt La Femme - merkin 24 luomivärin paletti, nimeltään vain yksinkertaisesti Shimmery Eye Shadow - 24 Colours. Alunperin paletilla oli hintaa 13,90€, mutta nyt se oli tarjouksessa tasan 10€.


Paletissa on joukko erittäin shimmerisiä värejä, napit suorastaan kiiltävät. En ole ennen nähnyt näin öljyisen kiiltävän näköisiä luomivärejä, edes Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer ei näytä tältä. Olin melko varma, että kiilto lähtee kun värejä käyttää, mutta eipä lähtenyt, Lisäksi kiilto / shimmer / kimallus näkyy myös luomilla tosi kivasti :) Väreissä on aika hyvä pigmentti, mutta ihan varoiksi laitoin pohjustajaksi UDPP:n lisäksi High Tech Lighterin. Napit ovat suht isoja, noin 50cnt kolikon kokoisia.

Meikissä on käytetty ylärivin kahta oikeanpuolimmaista nappia eli vihertävää ja jäänsinistä sävyä. Sisänurkassa on pieni täplä valkoista sävyä vasemmasta yläkulmasta. Musta rajaus on jälleen Sleek MakeUpin mustalla luomivärillä ja ripsarina MSCHIC TLC Mascara. Kulmissa Lumenen kulmakynä 3 Blond.
translation // today's eye makeup

9 kommenttia:

 1. Ei ole kyllä yhtään paha hinta noin laajasta paletista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan! :) Lisäksi värit toimivat aika hyvin ilman tahmaista pohjustajaakin eli pigmenttiä on aika mukavasti!

   Poista
 2. Miten saat luomivärit luomelle noin intensiiviseksi ? Laitanko sitä tosi paljon vai miten ? Itselleni tulee aina todella haalea väri. ja kyse ei ole luomivärin huonuudesta koska olet käyttänyt samoja luomivärejä kuin minä.

  Ihanat nämäkin silmät ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahmainen pohjustaja!!! :) En voi painottaa sen tärkeyttä liikaa, jos tuntuu ettei luomiväristä lähde tarpeeksi pigmenttiä. Ehkä ainoat värit, joihin en tahmaista pohjustajaa käytä, ovat Wet'N'Wildin ja Inglotin luomivärit.

   Parhaimpia tahmaisia pohjustajia ovat Make Up Storen High Tech Lighter (kannattaa ostaa vaalea sävy Stardust, sopii kaikkien luomivärisävyjen alle):

   http://www.makeupstore.se/sgen/products/eyes/high_tech_glitter/stardust

   tai esim. Sokos Emotionista löytyvä Gosh - merkin voidemaiset luomiväripuikot. Näistäkin kannattaa ostaa joku vaalea "yleispätevä" sävy:

   http://1.bp.blogspot.com/_VP7BuZ-NkWQ/TCJe5QqnH7I/AAAAAAAAAvM/gdUP6ws0br8/s1600/gosh+es.JPG

   Poista
  2. Ja vien luomivärin luomille aina vaahtomuovisella applikaattorilla, en siveltimellä :) Häivytykset teen sitten siveltimen kanssa.

   Poista
 3. Meille tuli eilen Tarjoustalon mainos ja siinä näytti olevan näitä paletteja montaakin erilaista tarjouksella, 10 € kpl :) Taidanpa hakea tuollaisen itselleni! Vaikka luomivärejä on hieman ehkä liikaakin....köhöm :D vai voiko niitä olla koskaan liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa oon miettinyt, mutta eipä taida.. :D

   Juu katselin, että niitä oli tosi paljon erilaisia paletteja! Ja todella värikkääitä. Tämä mun ostama näytti vaan heti jotenkin houkuttelevimmalta enkä ole katunut <3

   Poista
 4. Minä olen ostanut pakalliselta Tokmannilta La Femme paletteja hintaan 5e,4e ja 3e.Mitä suurempi sitä hintavampi.

  VastaaPoista
 5. mä käytin aikasemmin la femmen tuotteita ja olin tosi tyytyväinen, kunnes huomasin, et ne testaa meikkejä eläimillä.. :(

  VastaaPoista