19.12.2012

Vaahtoa hopeapäille

Onkin pitänyt vinkata teille yhdestä muotoilutuotteesta. Tämä on pääosin suunnattu blondeille, mutta voivat tätä toki muutkin käyttää.

Fudge HotHead Violet Whipped Moisture Créme

 suositushinta 25,90€

Kyseessä on siis Fudge - sarjan HotHead Violet - muotovaahto. Kyseessä on superpaksu ja ihana muotoilutuote föönauksen alle (sis. lämpösuoja 200 asteeseen asti). Se on vitamiinipitoinen vaahto, joka suojaa hiusta, tuuheuttaa ja kosteuttaa. Tätä tarvitsee vain pienen marengin kokoisen pursotuksen, tämä on paljon kiinteämpää vaahtoa kuin ns. normaalit muotovaahdot. 

Tuote sisältää hieman violetteja pigmenttejä, jotka auttavat taittamaan ei-toivottuja lämpimiä sävyjä. Sen sanon, että mikään ihmetuote tämä ei ole yksinään käytettynä, mutta hyvä lisätuote taistelussa keltaisuutta vastaan muiden silver - tuotteiden kanssa. Muhkeutensa ansiosta tämä on mielestäni erinomainen tuote juurikin vaalealle ja käsitellylle (eli kärsineelle..) hiukselle.


translation // fudge's violet mousse. it's great for blonde/bleached hair - violet pigments makes the hair a little bit brighter and dry ends really love this

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti