12.1.2013

Karma's a bitch.

Kävin äsken töiden jälkeen pyörimässä Seppälässä. Wet'N'Wildin hyllyllä katselin pitkään luomiväritrioja, jotain kivaa kun tekis mieli. Jotenkin perustelin itselleni Silent Treatment - trion oston, vaikka tarvetta ei olisi eikä oikeastaan varaakaan minkäänlaisiin heräteostoksiin (vaikka tää maksoikin vain 5,95€). Ostin kuitenkin tämän (ja kaksi kynsilakkaa :D) ja kuinka kävikään kun kassalta poistuessani aloin sähläämään pussia ja lompakkoa laukkuun..

No pudotin tietty sen hemmetin pussin lattialle.

Voi perseensuti.


Miksi just se nätti taupen sävy, miksei tuo vähemmän kiinnostava vaalea browbone - sävy? :D MIKSI OI MIKSI? Voihan tätä pienen siistimisen jälkeen vielä käyttää (epätoivoista), mutta olishan se nyt kivempi ehjänä.

Ahneella oli paskanen loppu?

translation // shit. was it monday today?

12 kommenttia:

 1. Hei älä vielä vaivu epätoivoon! Tässä ohjeet miten voit pelastaa luomivärisi! :)

  http://colourme.indiedays.com/2012/10/26/poskipunan-pelastus/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, mä olin kokonaan unohtanut tämän!! Kiitti muistutuksesta, ehkä tää luomiväri on nyt hyvä kohde kokeilla tuota :)

   Poista
 2. no voihan :( Eiköhän tuon saa siistittyä käyttökelpoiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Kokeilen siihen yläpuolella Hannan antamaa vinkkiä..!

   Poista
 3. Tää on wettisten huono puoli... Niin ihania sävyjä, tosi pigmenttisiä ja halpoja, mutta. Mullakin on pari wettis luomiväri hajonnu pudotessa, mutta mulla niissä oli jo pohja näkyvissä.

  coolestcatsintown.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. No voi kökkö, tommoset 'pikkujutut' meinaa monesti pistää harmittamaan oikeen kunnolla mutta lohduttaudu sillä ettet varmaa ens viikolla enää ees muista koko episodia.. Hyvät viikonloput! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eiköhän tästä suosta vielä nousta ;D Tein luomivärille temput ( http://colourme.indiedays.com/2012/10/26/poskipunan-pelastus/ ) ja huomenna selvinnee miten sille kävi :)

   Poista
 5. Voi harmi kun ehdin laittaa tän jo kiertoon, olisit saanut minulta tälläisen tilalle :) mutta minusta laatu ei ole niin hyvä, vähän ärsyttävän kimalteista ja varisee poskille...

  VastaaPoista
 6. No voi harmi, toi on aina tosi ikävää :(

  VastaaPoista
 7. Höh, kaikkein eniten aina harmittaa kun uusi tai melkein uusi menee rikki! Mulla on parikin meikkipuuteria mennyt suht uusina palasiksi, kun mies on pudottanut...Kyllä siinä vähän kirosi.

  VastaaPoista