31.1.2013

No miten se hattara sitten pysyy?

Hattara - sävy vaatii melkein joka pesukerralla vähän huoltoa eli sävytystä. Multa löytyi kotoa entuudestaan L'Oréalin pastellisävytettä, joka tuli markkinoille viime syksynä. Lisäksi lainasin töistä Fudgen suoravärin.


Fudge Paintbox Pink Moon 75 ml 19€  (mukana käyttöohje)
L'Oréal Paris Préférence Pastel Toning Conditioner Soft Rose 100ml 12,95€ (mukana hanskat ja käyttöohje)

Kumpikin tuote toimii samalla tavalla eli se levitetään shampoopestyihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa hiusten kunnosta ja halutusta lopputuloksesta riippuen jonkin aikaa - Lorkussa lukee 5-15 minuuttia ja Fudgessa peräti 15-30 min. Hiukset kannattaa kevyesti puristella vaikka käsipyyhkeellä kuivemmiksi (ylimääräinen valuva vesi pois), jotta aine nappaa paremmin kiinni. Tämä kannattaa muuten tehdä aina ennen hoitoainettakin, muuten hiuksissa oleva ylimääräinen vesi laimentaa hoitoaineen tehoa ja tuote valuu vain veden mukana viemäriin. Muistakaahan tämä, varsinkin te pitkähiuksiset tai kovasti hiuksianne käsitelleet :)

Fudgen Paintbox - suoraväreistä löytyy aikamoinen skaala sävyjä, ihan keltaisesta vihreän, violetin ja sinisen kautta punaisiin ja oransseihin - ja mitä siihen väliin vielä jää :D Lisäksi löytyy laveeraajasävy Whiter Shade of Pale, jota voi yksinäänkin käyttää blondeille keltaisuuden taittoon tai tehdä muista väreistä pastellisia sävyjä. Mä lainasin töistä siis Pink Moon'ia, josta tulee kirkas vaaleanpunainen. Erikseen löytyy myös tosi pinkit sävyt Pretty Flamingo ja jo vähän punaiseen taittuva Cherry Corvette

 L'Oréalin Pastel Toning Conditioner on nimensä mukaisesti pastellisen vaaleanpunaista hoitosävytettä. Siinä on vähän "hiusvärimäisempi" (edit. pistävämpi oli varmaan se sana mitä hain :D ) tuoksu kuin Fudgessa, joka tuoksuu vain sellaiselta raikkaalta. L'Oréal jännittää vähän siinä mielessä, että Fudgeen verrattuna siinä on mun silmään ihan ministi lämpimämpi vivahde. Fudge on mielestäni pinkimpi ja viileämpi.


Ensimmäisen kerran näin (ja varmaan moni muukin) Lorkun käytännössä Sarvaksen Saaralla viime vuoden lopulla. Vaikka Saaralla on blondit hiukset, näyttää lopputulos silti aika persikkaiselta, varsinkin mun silmään kun kammoan kaikkea lämmintä sävyä päässäni :) Siksi taidankin kokeilla ensin tuota Fudgea, just in case.

Laitetaan raporttia myöhemmin :)

translation // i need these conditioning semi-color products to keep my hair like cotton candy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti