25.2.2013

Wet'N'Wild Fergie Nail Color

Sain blogin kautta testiin pienen paketin Wet'N'Wildin meikkejä. Kyseessä on huhtikuussa markkinoille tuleva The Fergie Center Stage Collection, joka on siis suunniteltu ja nimetty laulaja Fergien mukaan. Uutuustuotesarja sisältää melkein kaikkea eli silmämeikkejä, huulimeikkejä, kynsilakkoja, pohjustustuotteita, kasvomeikkejä.. Itse en tietenkään kaikkea saanut, mutta aloitetaan oman pakettini purku sarjan kynsilakoista.

Sain testiin sävyt XoXo ja No Place Like Home. Lakkoja on kaikkiaan 21 eri sävyä ja niiden hinta on noin 6,95€.

XoXo on pullossa tosi upean värinen violetti kimallelakka, mutta tuotti kynsillä pienen pettymyksen. Tässä kun ei ole oikeastaan ollenkaan pohjasävyä, vaan enemmänkin vain petrooliset / vihreät ja lilat kimalteet :( MUTTA, hätä ei ole tämännäköinen! Laitoin pohjalle pari kerrosta China Glazen violettia Coconut Kiss - sävyä ja siihen päälle kolme kerrosta XoXo'ta. Johan pelittää :) Olivat livenä tosi kimaltelevat, vaikka en laittanut edes kirkasta päällyslakkaa. No Place Like Home on sen sijaan punaista väriä - ja toki niitä kimalteita - antava lakka. Tähän ei välttämättä tarvitsisi pohjalle värilakkaa, mutta laitoin varoiksi yhden kerroksen Wettiksen peruspunaista I Red A Good Book - lakkaa. No Place Like Home'a kaksi kerrosta.Tämä kävisi myös sellaisena köyhän miehen naisen Ruby Pumps'ina eli tuon klassisen China Glazen sävyn panosta / pihistä - versiona. Jos ei siis haittaa, että tässä saa kylkiäisenä isompaa hopeaglitteriä :) Lisäksi tässä on myös vähän vihreään ja ehkä violettiin (?) menevää välkehdintää. Hyvä kaima tälle on myös Rimmelin 002 Ruby Crush - sävy:


No Place Like Home // I Red A Good Book // Ruby Pumps // Ruby Crush

Yhteenveto? Lakkapullot ovat hyvänkokoisia, korkki mukavan pitkä eli hyvä käteen, sivellin aika paksu / tuuhea / leveä, minä tykkään joku toinen ehkä ei. Kuivumisaika? Violetissa XoXo'ssa aika nopea, No Place Like Home taas vei aika kauan. Sai varoa, ettei kolhaise kynsiään mihinkään.

Ostaisinko lisää? Voisin ostaakin, sävyt vaikuttavat aika mielenkiintoisilta ja erilaisilta. Hintakaan ei ole paha laatuunsa nähden.

Lehdistötiedotteen mukaan The Fergie Center Stage Collection - tuotteet tulevat myyntiin huhtikuun lopussa (29.4.) ja niitä myyvät Seppälät kautta maan sekä Pretty.fi & Nelly.com.

// tämä oli sponsoroitu, mutta täysin oman mielipiteeni sis. postaus //

translation // two new nail polishes from wet'n'wild, they're from the fergie center stage collection

7 kommenttia:

 1. Sun pitää ehdottomasti huikkia jos näitä tulee tuohon meidän lähiseppälään! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja lakkoja sait testiin

  VastaaPoista
 3. No Place Like Home näyttää kyllä upealta, ihan mun väri! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, pakko hankkia! Aika hyvin jos tulevat päivä mun synttäreitten jälkeen myyntiin, sillon vois olla vielä lahjarahojakin jäljellä ;D

  VastaaPoista
 5. Nämä kyllä kiinnostaa, kiva kun vihdoin saadaan Suomeen! :)

  VastaaPoista